Liefde houdt niet op waar leven eindigt

Hoe wil jij herinnerd worden? Hoe regel je een mooie en persoonlijke uitvaart? Over deze en andere onderwerpen geven we je inspiratie. Ook kan het voor vele mensen een geruststelling zijn om bepaalde zaken op voorhand te regelen. We helpen je graag op weg om wensen op papier te zetten en een uitvaart in te vullen die bij jouw leven past. 

Mijn uitvaart heb ik zelf geregeld. Mijn geliefden hoeven zich geen zorgen meer te maken.

Hoe? 

 

Wilsbeschikking 

Je kan aan de ambtenaar van de burgerlijke stand van je gemeente, schriftelijk en uit eigen wil, je wensen bekendmaken i.v.m. je begrafenis en de bestemming van je as. 

 

Voorafregeling 

Indien je zelf wenst te bepalen hoe je uitvaart er zal uitzien of je nabestaanden gerust wil stellen, kan je op voorhand een aantal zaken reeds met ons bespreken. Op deze manier maak je de beslissingen die genomen moeten worden door je nabestaanden een stuk makkelijker. Je kan kiezen om de grote lijnen van je uitvaart vast te leggen maar ook de details. 

 

Indien je je nabestaanden wil vrijwaren van de kosten die verbonden zijn aan je begrafenis, kan je kiezen voor een voorafregeling met financiering. Je wensen in verband met de uitvaart worden contractueel vastgelegd. Vervolgens wordt een prijsofferte opgemaakt die je in één of meerdere keren kan voldoen. De financiering van de uitvaartwensen kan eventueel gebeuren via een uitvaartverzekering. Wij zijn, als begrafenisondernemer, erkend tussenpersoon van Corona Uitvaartverzekeringen. 

Via deze link kan je je persoonlijke premie berekenen. 

 

Jouw voordelen: 

Levenslang verzekerd 

Geen doktersattest nodig 

Kinderen jonger dan 18 jaar mee verzekerd 

Gegarandeerde intrest 

Geen zorgen voor je nabestaanden 

 

Kostenraming 

Aangezien iedereen persoonlijke uitvaartwensen heeft, kunnen we voor jou een op maat gemaakte kostenraming maken. Deze maken we op tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis. Indien je dit wenst, kan je ons steeds bereiken op O4 68 00 11 22 of via info@uitvaartzorgpittoors.com